Sitten oli yhteishakujen vuoro. Adeline meni massan mukana ja heräsi todellisuuteen kun opiskelupaikkaa ei tullutkaan.

Onneksi Adeline pääsi sitten vuodeksi kymppiluokalle miettimään elämäänsä.

Elämässsä olikin paljon mietittävää kun Adeline tapsi 16-vuotiaana tapasi ensimmäisen poikaystävänsä. Sanotaan nyt vaikka että Villen.

Jotain juttuja oli ollut ylä-asteellakin. Pari viikkoa kesti kun pidettiin kädestä ja kaulailtiin Hymy Adeline oli vain 13-vuotias, kun menetti neitsyytensä ja ainoa mitä jäi siitä kokemuksesta käteen, oli ettei seksi voi olla kivaa ja se unohtuikin kuvioista aina tuonne 16-vuotiaaseen asti.

Tämä ensimmäinen poikaystävä ei vain ollut paras mahdollinen vaihtoehto (kuten eivät sen jälkeenkäänCool) Mutta 16 vuotiian silmissä oli. Vähän yli vuoden kesti sitä draamaa. Poikaystävä oli Adelinea vanhempi, työtön pikkurikollinen. Lisäksi Adeline sai muutaman kerran turpaansa, kun ei osannut olla Villelle mieliksi. Ei siis mitään hyvää poikaystävä matskua.  Kaiken huippi oli kun Adeline tuli raskaaksi.

Kyllä se näin jälkikäteen kuulostaa aika hullulle, kun sitä ajattelee. Yhtäkkiä 16vuotias hyppää vakavaan suhteeseen vanhemman pojan kanssa, jonka menneisyys oli mitä oli. En muista mikä siinä kiehtoi. Ehkä se ensimmäinen oikea ihastus ja sitten kun koko maailma oli vastaan niin teinin oli pidettävä siitä kiinni.

Noh, raskaus meni luonnollisella tavalla kesken. Ja lopulta Adeline tajusi itsekkin mikä Ville on ja suhde jäi.